keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Mega Apo incoming!

Pääsin mukaan Noppakerholla pelattavaan massiviseen Apocalypse peliin, jossa pelin pistemäärä on 50 000 pistettä, siis kymmenen kertaa enemmän kuin isohko normaali peli! Tällaisia pelailevat siellä GW:n studioilla Lentonissa, nyt myös pääkaupunkiseudun parhaalla pelikerholla!

No tätä varten piti tietenkin aloittaa ensimmäisen mariiniarmeijani vahvistaminen, ja mikä olisikaan parempi valinta kuin Land Raiderit ja Terminaattorit! Siis Juhanin kauppaan ja lantikoita lisää.

Minulla oli ennestään yksi, jonka hankin jo silloin kun malli oli uusi, ja nyt tuli pari lisää, joten saan niitä armoured spearhead formaation.


Vaunu numero kaksi, johon kokeilin aika kovaa säistämistä ja tein myös paljon kolhuja sekä maalin chippaantumista (näitä mallailutermejä ;-).

Väri on aika militaristinen ruohonvihreä, mutta vierastan itse hieman kirkasta heraldiikka näissä mariinitankeissa.
Vaunu numero kolme viimeisteli formaation. siihen tein valkoisen tunnisteviivan markkeeraamaan komentovaunua. Vaunun johtaja sai pintaansa techmarinnen punaisen värin.
Kokonaisuus valmis, Armoured spearhead!.Yhteen vaunuun jaksoin maalatata interiöörinkin..

Tässä vielä uusin inkarnaatio Mentor legioonani komentajasta, vielä vähän keskeneräisenä.  Tämä herra matkustaa yhdellä edellisistä taistelutakseista.

Lisää vahvistuksia tulossa Terminaattorien muodossa, lisää asiasta kunhan saan maalia pintaan.

2 kommenttia:

  1. Komialta näyttää jälki. Mielenkiinnolla odotan lisää kuvia armeijasta.

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Tarkoitus on tehdä ihan raportti mittelöstä, kyseessä on kaksipäiväinen ottelu, jossa itse asiassa eka päivän pisteet on 50K ja seuraavana aamuna tulee 10K lisää vahvistuksina.

    VastaaPoista