sunnuntai 13. lokakuuta 2013

40K - Imperial Fists reinforcements!

Lokakuun taitteessa örkkiteema vaihtui muihin maalausprojekteihin. Sain pienen joukon Anvilin figuista tehtyjä 3rd Gen Mentoreita valmiiksi ja niitä tehdessäni innostuin jälleen palata reilu vuosi sitten alkaneeseen ja levossa olleen Imperial Fist -projektin pariin. Olen ensimmäistä settiä esitellyt tässä jutussa.

Keltainen ei ole maailman helpoin väri, varsinkaan mariinien sileissä ja kohtuullisen isoissa power armour pinnoissa, mutta Bad Moonien kanssa harjoiteltu keltaisen maalaaminen helpottaa jonkin verran hommaa. Hallitsen mielestäni sekä maalaustekniikkani että akryylivärit kohtuullisen hyvin, mutta keltainen on vain yllätyksellinen. Vaikka teen asioita samassa vaiheessa ja samoilla sävyillä, niin silti keltaisella tuntuu olevan oma tahto, yli maalaajan tahdon. Tästä syystä, aloitan tämän projektin, ja hetken päästä olen valmis panemaan sen taas hyllylle. Täydellinen viha - rakkaus suhde keltaiseen ;-)

Sain muun maalauksen ja rakentamisen ohella maalattua pienen lisän edelleen hyvin pieneen Imperial Fist detachmenttiini ja tässä tuoreet vahvistukset näytillä.

Juuri valmistunut combat squad ja HQ:ta
Uuden combat squadin kessu ja liekinheitin spesialisti.
Aikanaan kaverilta ostettu company champion kahdella miekalla.
Ja herra kolmannen komppanian kapteeni.
Neljä tactical mariinia on vielä pöydällä pipelinessa. Niiden valmistuessa kasassa on kaksi täyttä squadia tactical marineita, scoutit, vasaraterminaattorit ja muutama HQ valinta mukaan lukien apteekkari.

2 kommenttia:

  1. Kokeile vetää keltaista mustetta valkoisen pohjan päälle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kokeiltu ja toimii se niinkin, mutta ei synny haluamaani voimakasta kontrastia, jonka musta pohja tuottaa. Lopputulos on "llian" kirkas eikä tavoittelemani "technocolor" maalaustyyli ;-)

      Poista