torstai 5. syyskuuta 2013

WHFB - pieni kääpiöarmeijani


Jokin aika sitten juttelin Fight Clubilla Teemun kanssa, siitä että sielläkin voisi aloittaa Warhammer Fantasy Battlen pelaamisen tutun "nelkkarin" rinnalla. Se johti ajatukseni omiin FaBa miniatyyreihin, ja muistin että tein jokin vuosi sitten pienen kääpiöarmeijan örkkiprojektin oheishankkeena. Homma lähti siitä, että päätin käynnistää FaBa örkkiprojektin ja kasata suht suuren örkkiarmeijan, ja sitä varten ostelin fantasy Battle aloitusboxeja muutaman. Silloin niistä sai aika näppärästi peruskamaa ja jotenkin kai edulliseen hintaan. No laatikossa tuli myös kääpiöitä, ja kerran inspiroiduin maalaamaan niitä, ja sitten tulikin jo asiaa pikku-ukkokauppaan. Oli ostettava Slayereita ja niitä upeita metallisia kääpiö nobleja ja ja ja ...

No kun kerran kaivoin kääpiöt taas esiin, niin kuvasin ne nopsaan ja tässä ne nyt ovat. Ei kovin suuri armeija vielä, mutta hyvä runko, josta on helppo jatkaa jos nyt iskee taas inspiraatio.Perusboxin warriorit, ihan mukavia perusfiguja. 
Kenraali kilven päällä henkivartiokaartin ympäröimänä.
Thundererit, näitä on muuten pari unittia, kuten pitää.
Urkupyssy, parempi kuin Empiren
Rune Priest ja kirstu, tietenkin ;-) 
Insinöörit upeine aseineen.
Ja ne Slayerit, sinistä ja punaista.
Rangerit hieman vaiheessa, mieliyksiköni, miksiköhän :-)
Miksi tuo lipputunnus on niin tuttu ?
Ja koko armeija nykyisessä kokoonpanossaan.
Mietteliäs Noble Oath Stonen päällä.
Tässä jälleen yksi armeijani, jolla ei ole toistaiseksi pelattu yhtään peliä, mutta kääpiöiden maalaaminen on hauskaa ja inspiroivaa, ja vielä sitä ehtii pelamaankin.

2 kommenttia:

  1. Hieno! Mutta mistä kohta tämä on "pieni" armeija?

    VastaaPoista
  2. No siitä puuttuu vielä unit tai pari warrioreita tai longbeardeja, niitä tosin on laatikoissa odottamassa paluuta FaBan maailmaan ;)

    VastaaPoista