lauantai 1. maaliskuuta 2014

Heist - Blue Shift

Olin viime viikon loppuna vuotuisella Hamburger Tactica reissulla, ja perinteiseen tapaan, reissusta tarttui mukaan, figuja, sääntöjä ja valtavasti ideoita. Yksi reissun löytö meni heti työn alle ja sain sen ennätysvauhdilla valmiiksi. Onnistuin nimittäin löytämään Tacticasta mukavia poliisi -figulöytöjä. Toinen paketti oli boxi North Star miniaturesin poliiseja, ja toinen pussillinen vanhoja Wargames Foundryn Street violence -setin poliiseja. Jälkimmäisen löysin sattumalta bring and buy -osastolta, pilkkahintaan.

Olin jo pitkää kaavaillut jonkin rosvo-  tai poliisiteemaisen joukon maalaamista, Maxxonin kehittämään Heist -sääntösettiä. Alunperin ajatus toisin oli kerätä rosvot, mutta kun pollarit tulivat sopivasti vastaan, niin vaihdoin puolta. Nyt minulla sitten on ihan kiva setti poliiseja, joilla pelata.

Kaksi etsivää toiminnassa.
Partiopoliiseja menossa mukana.
Team Alpha.
Team C.
Team Takedown!
Molemmat setit ihan hyviä figuja, varsinkin North Starin figuissa on hieno skupti ja animointi. Foundryn puolestaan ovat mukavan nostalgisia, ja oikeastaan aika hyvin kestäneet myös aikaa.

2 kommenttia:

 1. Joko sä ehdit ne sutimaan? Hienoa!

  Ajattelin itse ostaa sen North Starin yakuza-setin jossain vaiheessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, jep! Ihan hauska setti, pitelin sitä tovin kädessä Hampurissa, mutta jätin...

   Poista