sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Bolt Action -Fallschirmjägers!

Vihdoin se sitten tapahtui, aloitin WWII maalausprojektin hieman yli kymmenen vuoden tauon jälkeen. Reilu kymmene vuota sittemn pelasimme kaveriporukalla paljon WW2 pelejä, mutta silloin skaala oli 20mm. Sitten homma loppui, ja sen koommin en ole oikein ollut innostunut koko periodista.

Kevättalvella Baker Companyn julkaisemien Suomi -figujen ja hienon talvisotapöytä -projektin myötä kerholla on alkanut kulpia WW2 buumi, johon päätin itse mennä matkaan. Asiaa toki auttoi Tapiolan pelikaupan Bolt Action figujen alennusmyynti, josta poimin matkaan pari pakettia saksalaisia laskuvarjojääkäreitä. Laskuvarjojääkäreitä siksi, että ne antavat jälleen mahdollisuuden maalata camoa!

Tavoitteenani oli aikaansaada saksalainen ns. splinter camo, ja kohtuullisesti se onnistuikin. Siitä tuli ehkä hieman liian ruskea, mutta siitä toki on olemassa tuollainen rusehtavakin versio.

No ensimmäisen kivääriryhmä ja joukkueenjohtaja valmistuivat viikonlopun aikana, tässä uudet soltut.
Kiväräiryhmä, josta puuttuu vielä yksi MG42 tiimi.
Joukkueenjohtaja ja kaksi taistelulähettiä.
Kessu ja taustalla pari vuotta sitten kasattu Tamiyan Citroen.
Seuraavakais tulossa toinen kivääriryhmä ja heittimet....

4 kommenttia:

 1. Vauhdikkaasti tulee ukkoja valmiiksi. Camo onnistu tähän skaalaan kyllä hyvin. Kohta sitten matsia niin nähdään kummat ovat kovempia taivaalta putoajia, teenjuojat vai hapankaalin mussuttajat?

  VastaaPoista
 2. Haa, siinä on sitten eliitti vastakkain, tosin alkoi jo olla sakut tuossa vaiheessa ihan vaan jalkaväkeä. Mutta hurjan raskas aseistus noilla "kevyillä" joukoilla kyll oli?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäähän sitä pystyä pienellä osastolla vastaamaan lähes kaikkeen mitä eteen tulee :) Britithän toi liitimillä alas jopa kevyitä tankkeja laskuvarjojääkäreitä tukemaan.

   Poista
  2. Totta, mutta näillä kavereilla on sama koostumus ja varustus, kuin panssarikrenatööreillä! Mm. PAK 40 pst:t, ja ovat täysin mobilisoituja. Tosin eivät hypänneet enää loppusodassa ;)

   Poista