lauantai 21. kesäkuuta 2014

Force on Force - PLA Marines ensimmäinen erä

Pitkästä aikaa innostuin maalaamaan moderneja miniatyyrejä, ja oikeastaan aika lailla sattumalta. Kerhokaverini oli hankkinut Empressin kick starterista uusia Kiinan kansanarmeijan figuja, jotka hän pani kaupan, ja ostin ne heti, huvikseni. Pakko sanoa, että ostos oli hyvä, yleisesti muutenkin hyvän Empressin parasta mallistoa. Näitä miniatyyrejä on hienoa maalata.

Ja miksi sitten tuo kummallinen pellepuku? Oikeastaan sekin oli sattumaa ja vaihtelunhalua. sovin nimittäin toisen kerhokaverini, jolla niin ikään on näitä työn alla, että tehdään yhteistuumin Kiinan kansanarmeijan merijalkaväkeä. Siitä siis tämä erikoinen sinisävyinen "maastopuku". No se on hyvää vaihtelua ruskeansävyiseen Multicamiin, jota olen näissä moderneissa tottunut hinkkaamaan. Puku osoittauti kyllä jälleen työlääksi maalauskohteeksi, ja värien kanssa meni jonkin aikaa, mutta ihan hyvä siitä tuli. Tietenkin moderni digicamo on vaan aika vaikea toteuttaa, jos haluaa nauttia maalaamisesta, ja säilyttää mielenterveytensä. Alun puistatusten jälkeen olen itse asiassa alkanut pitää tästä "värikkäästä" camosta.

Tässä ensimmäinen erä PLA:n merijalkaväen joukkuesta.
Kivääriryhmä moderneilla kivääreillään.
Joukkueenjohtaja ja pari "juoksijaa"
Kuten jo totesin, erinomaisen hienosti skulptattuja miniatyyrejä, ilo maalata!

1 kommentti:

  1. Hi from Spain!!!
    Great paint job!!! Congrats! I have a question... What paints did you use? I wonder what paint's reference you use for your PLA marines... and if possible, your technique.
    Thank you very much!!!

    VastaaPoista