perjantai 2. maaliskuuta 2012

Inkvisiittorin joukoissa - osa 2

Takaisin Inkvisiittorin joukkojen vahvistamiseen, ja tällä kertaa vähän jotain muuta.

Jatkoin siis Ordo Xenos inkvisiittori Vektin joukkojen rekrytointia, ja tämä lisäys ei ole ihan Codexin mukainen, mutta mitäs noista. Sitäpaitsi Vekt esiintyykin vain narratiivisissa peleissä, joten pois nillitys ;-). Luin aikanaan jotain keskustelufoorumia, jossa joku heitti idean siitä, että Ordo Xenoxilla voi hyvinkin olla joukoissaan Xenoja, onhan Ordo Malleuksellakin demonhosteja! Varsinkin kun Vekt on radikaali-inkvisiittori, hän taistelee tulella tulta vastaan! Sitäpaitsi, on ihan uskottavaa, että Krootit taistelevat sen puolella, joka maksaa ja tarjoaa vielä sapuskaa suoraan taistelupaikalla ;-)

Toimeen siis, ja paketti Krootteja, kaartin bits box auki ja kevyttä konffausta, ja papukaijoille kypärät päähän. Ainut isompi konversio, oli Shaperille rakennettu rintapanssari. Uusi uljas unitti astuu peleihin, olkaa hyvä!

Imperial Kroots, ei kai!
Kessu eli Shaper komeilee rintapamssarin kanssa ja kaverilla on kranaattikivääri!
Hain vähän sellaista "indian scouts" -fiilistä näihin.
Tapetaan ja syödään, kunhan Inkvsiittori ei huomaa!

2 kommenttia:

  1. Hehe no lupailitkin jotain erilaista :D

    Tuntui itsestäkin ensin hassulta, että xeno-inkvisiittorilla olisi xenoja mukanaan, mutta yksinkertainen perustelusi on kieltämättä varsin tyhjentävä.

    Mitä itse figuihin tulee, niin hyvältä näyttää. Kroottien kanssa tuntuu sopivan luonnostaan kaikki yhteen. Tuijotin tuota mustavalkoista kuvaa ensin pitkään ja hartaasti luulin hetken jo näkeväni ritarin ylimääräinen kypärä päässään, mutta krootin nokkahan siinä kiiluikin. Noloa xD

    VastaaPoista
  2. Krootit ovat kai sellaisia "luonnonlapsia" :-) Tätä unittia oli niin ikään kiva tehdä. Mitähän seuraavaksi, voi olla taas jotain hieman erilaista. Muuten, kun Krootit on mukana mariinit eivät osallistu ;-)

    VastaaPoista