keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Inkvisiittorin joukoissa osa 3 - Kohtaus erämaakentällä

Drago
"Pisara hikeä vierähti otsalta pitkin nenänvartta ja tipahti pölyiselle power fistille. Luutnantti Yurik havahtui ajatuksistaan ja katsoi oudosti punertavaa ja pyörteilevää taivasta, oli kuuma, todella kuuma. Punainen taivaanranta vain vahvisti pienen matkan päässä seisovan jättimäisen Terminaattorihaarniska punaisuutta, sen sisällä oli omituinen ja oikeastaan pelottava, Ordo Malleus inkvisiittori Drago. 

Drago puhui matalalla äänellä edessään seisovalle jättiläiselle - miltei ogrynin kokoiselle ja oikeastaan sen näköiselle olennolle, joka kannatteli helpon oloisesti edessään assault cannonia muistuttavaa asetta. Jättiläisen vierellä seisioi kääpiö, pidelleen käsissään Adeptus Astartesin rynnäkköhaulikkoa, tämä oli Dragon palkkasoturijoukko, joka seurasi synkkänä inkvisiittoriaan kaikkialle. 

Yurik katsoi taakseen, ja siellä oli rennoissa valmiusasennoissa hänen oma joukkueensa, osa Elysian drop detachment 77:sta, odottavan näköisenä taivaalle tähyille, he odottivat. Samalla Yurik erotti kaukaisuudesta tutun äänen, laskeutuvan Valkyyrian moottorien korkean ujelluksen, Yurik katsoi taivaalle ja näki korkealla jarrurakettien pienet liekit, odotus oli päättynyt. Drago lopetti puhumisen ja suuntasi askeleensa kohti Yurikkia..."

Tässä tunnelmakuvaa ennen alkavaa taistelua kaukaisen planeetan aavikkokentällä, tästä alkoi taistelu, joka oli jo kolmas osa inkvisiittori Vektin matkaa läpi pimen ja sotaa käyvän universimin.

Eli, pelasimme ystäväni Teemun kanssa mainion 40K fluffipelin, joka oli jatkumoa viime kesänä pelatulle viidakkotaistelulle Alienideja vastaan.

Warheadin blogissa on julkaistu erinomainen tarina siitä miten Vektille tällä kertaa kävi, joten en kerro tarinaa tässä, vaan lukekaa se sieltä, erinomaisten kuvien höystämänä!

Tässä muutama itse ottamani tiiserikuva...

Drago ja puoli-ogryn.
Vekt Valkyyrian ovella.
Aiemmat Vektin seikkailut löydät täältä:
2 kommenttia:

  1. Vince Diamond pongattu! Sopii oivasti keksimääsi käyttötarkoitukseen. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, Vincehän se, mutta sai uutta hommaa, pelaan sen jatkossa ogryninä ;)

      Poista