sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Musket & Tomahawk - Colour party ja rajaseudun jännitystä

Viikonloppuna jatkoin taas Old West -maalausprojektia ja samalla valmistui AWI Brittien Colour Party, ja kuninkaan värit liehuvat joukon kärjessä!

Old West osastolla valmistui pieni joukko intiaaneja, lienevät Cherokee intiaaneja. Inkkarien ohella, joukko vuoristomiehiä tuli jälleen valmiiksi ja heidän kuormastoaan, sekä kohtuullisen iso nalle.

Ihan mukava inspiraatio on pysynyt päällä tämän maalaamisen kanssa, ja on edelleen hauskaa maalata noita karvanaamoja punatakkien kanssa vuoroon.

Seuraavaksi on tulossa Gripping Beastilta yksikkö ihan oikeita French Indian Wars ajan Jacobiittejä, kilteissään ja bonneteissaan. Pitää siihen mennessä saada edes yksi yksikkö Brittejä pelikuntoon, niin voi sitten keskittyä Skottien maalaamiseen. Tässä viikolopun satoa.

Kings Colours!
Rajaseutujen eksentrikkoja, tuo mies kiltissä on hauska.
Lisää intiaaneja, tällä kertaa Cherokeita.
Mies ratsailla ja jalan.
Pappa ottaa mittaa kohtuullisen kokoisesta karhusta.
Hyvin monkäyttöinen ja hyvin toteutettu kuormasto.
Ensimmäinen Brittien partio valmistuu.
Tähän mennessä tämän Old West / Tomahawk maalausprojetissa on valmistunut viitisenkymmentä figua. Niitä laskeskellessani, katselin maalauspöytäni äärellä olevaa hyllyä muutenkin, ajatuksena hieman organisoida projekteja. Sitä katsellessani, tajusin että siinä oli kohtuullinen määrä tekemistä vähän kaikkissa millimetriskaaloissa ja teemoissa; "nelkkarin" örkkejä ja mariineja, 15mm Venäjää ja Itävaltaa, Foundryn Old West figuja, modernia solttua ja tietenkin niitä zombeja, jne... ja lisää tulee epäilemättä.

Tässä kuva tuotannon ytimestä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti