sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Musket & Tomahawk - Punatakkeja ja natiiveja

Mohikaanikampanjan maalausprojekti jatkui viikonlopun aikana, ja olen itse asiassa aika innostunut näiden 1700 luvun turkismetsästäjien ja solttujen maalaamisesta! Pitkästä aikaa sain taas työn alle myös aikanaan ison projektin kohteena olleita Brittejä, tällä kertaa AWI ajalta, ei Napoleonic.

Britit ovta Perryjen AWI British regulareja ja muut Foundryn Old Waet sarjaa. En muistanutkaan miten työläitä nämä pitsi- ja nauha-aikakauden soltut ovat maalata.

Tässä muutama kuva tuoreista figuista.
Intiaanipäällikkö ja urheita sotureita.
Lisää inkkareita.
Ja ensimmäiset punatakkiset tuplapäänahat.
Eivät nämä figut ihan oiketa ole Viimeisen Mohikaanin aikaan, vaan hieman tuoreempia, mutta ainahan kampajan voi ajoittaa vapaussodan aikoihin.

5 kommenttia:

 1. Tosi makeita figuja, varsinkin alkuasukkaat. Ja sun maalaustahti on second to none, taattua laatua kaiken aikaa. Respect!

  VastaaPoista
 2. Iski inspiraatio, kun tuo kampanja lerholla alkoi kehittyä, nyt on pakko vielä maalata lisää noita natiiveja, vaikka ovatkin hieman ajoitukseltaan pielessä. Itse asiassa pidän noista Foundryistä!

  VastaaPoista
 3. Pocahontas on hyvä.

  Munkin pitäisi kaivaa natiiviosasto esiin, niin pääsisi vetämään vapaalla kädellä kuviota sielun kyllyydestä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaiva ihmeessä, voitais pelailla sellaisia pieniä vuoristomiehet vs. natiivit treenipelejä niillä M&T säännöillä. Pitäis hieman drillata niitä sääntöjä ennen isompia pelejä.

   Poista
  2. Tarkoitin kyllä mun afroafrikkalaisia, joita on 100+ jossain jemmassa...

   Jostain syystä mulla ei ole 1600-1700-luvulle oikeastaan mitään.

   Paitsi kolme muskettisoturia ja vähän kardinaalin miehiä. Säännötkin oli jossain, pitäisi maalata ne.

   Poista