tiistai 26. marraskuuta 2013

WH40K - Fists & Anger

Kokoonnuimme jälleen pitkästä aikaa kavereiden kanssa pelaamaan vanhaa kunnon "nelkkaria" ja kaikilla oli aivan uudet armeijat pelattavina. Pelasimme parin pelin minikampanjan, joissa ensin taisteltiin Relic -mission pohjalta ja sen jälkeen otettiin viiden objektiivin Crusade. Tämän ohella juteltiin pelaamisesta, figuista ja maalaamisesta, ja nautittiin oikeassa määrin virvokkeita sekä hyvää ruokaa.

Vastakkain oli yhdistetty kaaoksen joukko, jossa oli Word Bearers ja Word Eaters joukot, vastassaan urheat Imperial Fistit. Ensimmäinen peli meni täysin Imperial Fisteille, ja varsinkin Thunder Fire Cannon oli "unit of the match". Toinen peli oli tasaisempi, ja kaaoksen alfa strike oli aika lailla kova, ja kolmannelle kierrokselle näytti siltä, että kaaos vie pelin. Mutta muutama epäonnekas ykkössarja ja mainio Landspeeder Stormin rynnäkkö objektiiville käänsivät tilanteen Imperumille.

Hauskaa oli! Muutama kuva ohessa, olen pahoillani laadusta, mutta kuvausolosuhteen olivat erittäin hämärät. Pelasimme muuten night fightit ;-)

Imperial Fistit maaston suojassa.
Kaaoksen renegadet.
World Eaters rynnistää eteenpäin.
Veli veljeä vastaan...
Unit of the match, hirmuinen tapposuhde.
Kultisteja kuumottaa...
Viimeisen urhean kultistin rynnäkkö.
Seuraavaksi tässä sarjassa tulosssa Apocalypsea.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti