maanantai 30. huhtikuuta 2012

Projekti -T; Wappuspesiaali

Projekti kymmenen vuoden takaa, Project-T(au)! Kyllä vaan, aloitin hankkeen kun ensimmäinen Tau codex tupsahti maailmaan, ja aivan puun takaa. Silloin ostin ensimmäiset Fitewarrior boxit - kaksi jos muistan oikein - ja aloin innolla tehdä Tau armeijaa... no siihen se sitten jäikin.

Kaverini pelaili Fire warrioireilla, joitakin kertoja, ja tuumasin aina, josko josku jatkaisin, mutta kun tunnun olevan vain niin Imperiumin mies.

No homma raahautuu eteenpäin, ja olen saanut kasaan, jo kolme Fire Warrior unittia, yhden suit -unit ja yhden stealth suit unitin, ja onpa joitakin droneja ja yksi Devilfish.

Joten, jollain lailla Wapun kunniaksi, pannaan manga-armeija näytille, saas nähdä milloin jatkan taas?Ihka ensimmäinen Fire Warrior unit, jonka maalasin joskus vuonna 2003?
Jostain syystä päädyin viidakko -väri -teemaan?
Tässä unitin ride, Devilfish ykkönen.
Ja pakolliset lentävät wokkipannut ;-)

Stealth suitit, kokeilin puvuissa ideaa, jossa puku on juuri vaihatmassa camoa, ja siksi sähköiset allot kulkevat pintaa ptkin, näyttää luonnossa luonnollisemmalta ;-)
Ja sitten Crisis suitteja.


Get some !Saa nähdä milloin taas palaan tähän projektiin? Yksi optio on toki, että panen nämä napit kaupan ja lopetan kerettiläisen haaveilun ja omistan kaiken energiani Imperiumille :-)
3 kommenttia:

  1. Nouu, come to the darkside - we have cookies! Imperiumia on kyllä joka nurkassa nykyään, kaikki muut on vaihtelua :D

    VastaaPoista
  2. Tuossa on kyllä pointti, taidan jatkaa project -T:tä ihan vain sen vuoksi ;-)

    VastaaPoista