torstai 3. toukokuuta 2012

Force on Force - Bundeswehr saapuuJ
Pieni lisäys alati kasvavaan 28mm Force on Force / modern skirmish figukokoelmaani. Sain maalattua hieman lisää "rauhanturvaajia", tällä kertaa Saksan Bundeswehrin joukkoja. 

Joukossa on muutama ryhmä sotilatarkkailijoita ja suojamiehiä, koirapartio sekä huippukouluttetuja Kommnado Spezialkrafte (KSK) tarkka-ampujia.

Nämä sopivat hyvin eri skenarioihin Brittien ja Jenkkien rinnalle.

Figut ovat Eurekan 28mm, jotenkin pidän niiden tyylistä ja varusteiden tarkasta skultptista. Kokonaa puolesta menevät hyvin Empressin figujen rinnalle.


SKS snipperit, ja valikoima tarkkuustyökaluja. D12 kavereita! 
Tarkkaijoita ja tulenjohtajia.
K9 unit, koira ohjaajineen ja suojamiehet. 
Mikalta ostetut kamera ja agentti sekä kauan sitten hankittu kantaja, siivilejä tarvitaan aina.

 
Tämä snipu ottaa rennosti.

Seuraava moderni maalausprojekti kohdistuu afrikkalaisiin, joita on tulossa postissa... siihen asti jotain muuta.


3 kommenttia:

 1. Komijoita nappeja! BW Tropentarn-kuviosi on todella uskottavan näköinen. Miten maalaat sen?

  VastaaPoista
 2. Perusmaaliksi tulee 50/50 Vallejon Iraqui sand ja desert yellow. sen päälle gryphonne seepia pesu, ja sen kuivettua vaalennus Iraqui sandilla. Sitten jollain keskiruskealla klustereina ruskeita pilkkuja pienellä siveltimellä pilkuttamalla, niin että syntyy epämääräisiä kasoja (klustereita) ja irtopilkkuja kasojen reunoille. Sama toistetaan jollain armeijan vihreällä, lähelle ruskeita kasoja ja osin niiden päälle. Juju on siinä, että nämä klusterit ovat riittävän erillään, jolloin puku ei ala näyttää metsämaastopuvulta, vaan desert vaikutelma jää. Tuossa istuvassa snipussa idea näkyy mielestäni hyvin.
  Selvittikö tämä yhtään?

  VastaaPoista
 3. Kyllä selkisi. Oikein hyvin. Kiitos. Tarvitsen vain örkkikommandoille jonkun maastokuvion ja aavikko on aina lähellä sydäntäni. Tropentarn on vanha tuttu Airsoft-taustanikin takia :)

  VastaaPoista