maanantai 1. heinäkuuta 2013

Black Powder - Kohti Waterloota 2 Nassaun joukot

Matka kohti yhtä kesän figupelaamisen kohokohtaa lähestyy ja valmistelut ovat käynnissä. Puuhasin kesäkuussa Ranskan ratsuväen kanssa, ja se projekti jäi hetkeksi tauolle, pienen harharetken vuoksi...

Lupasin nimittäin toiselle Napoleonic -pelaajalle maalaavani rykmentin Nassaun jälkaväkeä tulevaan taisteluumme, ja nyt toteutan sitä lupausta. Ensimmäinen pataljoona tuli juuri valmiiksi ja tässä sen kuvia. Toinen lupaus, joka piti lunastaa oli Brittien komentofigujen uudelleen basetus pienemmille ja fiksummille baseille - sekin valmis!

Onnistuin myös raapimaan laatikoiden pohjilta parin komppanian verran 1813-1815 ranskalaista jalkaväkeä, ja maalasin ne myös nopsaan, koska Ranska tarvitsee kaikki voimat d'Erlonin massiviseen hyökkäykseen!

Tässä päivitys joukoista, jotka matkaavat kohti tulevaa eeppistä taistelua!


Nassaun jalkaväkirykmentin ensimäinen pataljoona lippuineen valmis.
Brittien komentajat uusilla baseilla.
Muutama ranskalainen täydennys rynnäköi Nassaun linjaan.
 Homma jatkuu vielä parilla Nassaun jalkaväkipataljoonalla... lisää tulossa.

2 kommenttia:

  1. Siistiä progressia ja nättejä nappeja! Pitäiskö joskus tehdä selonteko sun Napoleoniceista kuvineen raksaraitablogin puolelle. ;)

    VastaaPoista
  2. On mahtavaa maalata hieman erikoisempaa väriteemaa!

    Kyllä voisi, roudaus ja kuvaussessio ottaa hieman aikaa, mutta mikäs siinä. Yksi ajatus olisi sellainen, että pelattais samalla peliä, vaikka demoten ja siinä yhteydessä voisi kuvailla nappeja.

    VastaaPoista