sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Ropecon 13 - Force on Force sneak peek

Ropecon 13 lähestyy ja valmistelumme siellä pelautettaviin Force on Force demopeleihin etenevän mainiosta. Viime vuonna Noppakerhon ja War Headin yhteinen Force on Force demo oli sijoitettu lähi-idän kaupunkiin, ja nyt on tulossa jotain aivan uutta!

Uusi demopöydällämme on vahva Afrikka -teema. Jossain viidakon kätköissä, syrjäisessä paikassa on suurehko rakennuskompleksi, jossa epäillään tehtävän epäilyttäviä geneettisiä kokeita ja mahdollisesti valmistetaan biologisia aseita. Paikkaa suojelee ryhmä paikallisia asemiehiä ja heitä johtaa joukko valkoihoisia palkkasotureita. Kansainvälisen erikoisjoukkojen joukon on tunkeuduttava rakennuskompleksiin ja tutkittava se. Tehtävänä on myös eliminoida paikallisten joukkojen johtaja, ja neutraloida taloa puolustavat joukot. Tiedustelutietojen mukaan alueella on paljon eläimiä, joista osa on erikoisen näköisiä ja ryhmää epäillään myös laittomista eläinkokeista. Paikalliset kertovat myös tarinoita alueella nähdyistä kävelevistä kuolleista - tietoa ei ole vahvistettu.

Kokeilimme tänään yhtä skenariota, jossa kolme ryhmää erikoisjoukkoja tunkeutuu rakennukseen. Operaatio alkoi, kun erikosjoukot laskettiin kopterilla rakennusta reunustavalle vuorelle, josta he aloittivat etenemisen rakennukseeen. Etenemistä suojasi tarkka-ampujaryhmä rinteellä. Rakennusta puolusti viisi ryhmää asemiehiä, joista osa oli taistelun alussa rakennuksen sisällä.

Operaatio ei ollut helppo, ja aivan operaation alussa tarkka-ampujaryhmä sai osumia ja haavoittui vakavasti, ja tuli evakuoiduksi tukena olleeseen Little Birdiin. kaksi tuliryhmää pääsi kiivaan tueln saattelemina vihdoin talolle ja tunkeutuessa taloon toinen ryhmä tuli ammutuksia nurin, ja sen rippeet jäivät kaiken kukkuraksi puolustajien jeepin yliajamaksi.  Onneksi toinen ryhmä suoritti, ja kuin kostoksi puhdisti kohderakennuksen elimnoiden koko puolustuksen. Tehtäv suoritettu, mutta kovin tappion.

Seuraavassa hieman "sneak peek" kuvia tulevasta pelipöydästä ja ensimmäisen skenarion tiimellyksestä.
Ilmakuvaa pelipöydästä
Asemiehiä vartiossa.
Koe-eläinten kuljetusauto ja häkkejä. 
Tarkka-ampujat rinteellä suojaamassa.
Tuliryhmä valmiina rynnäköimään rakennukseen.
Toinen ryhmä etenee pumppuaseman suojissa kohteelle.
Ja valmistautuu sekin rynnäköimään.
Asemiesten teknikaali, joka runteli toisen tuliryhmän rippeet.
Lähietäisyyden tulitaistelua rakenuksessa.
Take them down!
Kopteri suojaa ja evakuoi haavoittuneita.
Virtahevot ärsyyntyvät tulituksesta.
Satelliittikuva kohteesta.
Pelipöytä ja suurin osa figuista valmiina, muutama base pitää vielä maalata ja se on siinä! Homma valmiina Ropeconiin ja näyttää hyvältä. Muuten luvassa on myös Ambush Zombie variantti Force on Force pelistä, eli jossain vaiheesa hommasta tulee zombie hunt!

2 kommenttia:

  1. Viimeisessä kuvassa on todella hieno efekti. Löytyykö se kamerastasi valmiina? Tai miten se on tehty?

    VastaaPoista
  2. Se on iPhoton perussäätö, seepia filtteri ja musta vinjetti.

    VastaaPoista