sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Mega Apo - Elysian drop detachment 77

Jättimäinen Apocalypse lähestyy, ja valmistelu kiihtyy. Pelin toisena päivänä sunnuntaiaamuna on tarkoitus tuoda vahvistuksia paikalle, ja sellaisiksi käyvät vain maahanlaskujoukot, ja minulla sattuu olemaan juuri sopiva joukko, Elysian drop detachment 77. Tässä muutama  kuva "kokoontumisalueelta" noin viikkoa ennen taistelua.

Viimeinen hankinta oli viides Valkyyria/Vendetta, jonka sain säistetyksi ja lakattua eilen, se on samalla squadronin johtokone.

Joukko koostuu neljästä kaatrin squadista ja komentoryhmästä. Joukon mukana kulkee myös komissaari, kuinkas muuten. Kaikkiaan Elysian joukkoni on noin 55 miestä, mutta 46 mahtuu koneisiin ensimmäisessä aallossa. Tulituen antavat kolme lascannon Tarantulaa. Figut ova Forge Woldin Elysialaisian, mukanaan joitakin kit bashattuja konversioita mm. Majuri Durra ja company command.

Tämä on tuorein hankinta Imperial Navyn squadron command Vendetta rajulla kädellä säistettynä.
Ja sitten koko fleet, kolmen laivastokoneen squadron ja kaksi vihreää panssarintorjuntakonetta.
Elysialaiset juuri maahanlaskun jälleen.
Joukot maissa...
Immediate dust off!

Elysian squad 2 juuri koneesta hypänneenä.

Kessu käskyttää, move move!
Check the perimetre and be ready!
Platoon Command ja hieman kauhistuneen näköinen luti ;-)
Majuri Durra ja muutama veteraani.
Ja komissaari pitämässä yllä joukkojen moraalia!
Veteraani squad haulikoin ja (pakollisin) meltoin aseistautuneena.
Veteraani valmiina tulevaan...Olen pelannut tälllä porukalla muutamassa kerhomme Apocalypsessa. Joka kerta tilanne on ollut sama, luonteensa vuoksi porukka laskeutuu kohteille taistelun huippukohdassa, ja kevyen jälkaväen kotalo sellaisessa lihamyllyssä on karu. Lasgun aseistettu jalkaväki on aika kevyttä kauraa demoneita ja war walkereita vastaan. Toisaalta onhan se näytävää ja sankarillista :-)

Mutta ei mitään,  jatkan samaan tapaan, pitäen yllä Elysialaisten perinnettä, "hyppäämme kuolemaan"!

Fire, Fire!

5 kommenttia:

 1. Makee porukka, makeet kuvat! Näissä on just oikeanlainen fiilis. Voitais pelaa joku kerta vähän aavikkosisällissotaa kokoonpanoilla Elysialaiset vs Steel Legion. ;)

  VastaaPoista
 2. Kiitos, pidän itsekin tästä unitista, sain siihen jotain. Elysian drop detachment on aina valmis hypäämään tuleen ;-) sovitaan vain sopiva aika. Mulla on nyt projektijonossa Krieg platoon, mutta ten ensin ikvisiittori Vektille epätavallisen unitin ;-)

  VastaaPoista
 3. Erittäin komean näköistä jälkeä. Ukoissa on kunnolla luonnetta. Punaiset baretit ovat piste iin päälle.

  VastaaPoista
 4. Kuva missä viiden lentokoneen setti on tyylikäs!

  VastaaPoista
 5. Kitos vaan, tämä on ollut sellainen "labour of love" projekti, figut oli painajaismaisia koota, mutta hyviä maalata, ja tuo "sotilaallisuus" auttoi maalausinspiraatiota.

  VastaaPoista