tiistai 17. heinäkuuta 2012

Kohti Ropeconia - Force on Force demopelit!

Ropecon 2012 lähestyy ja Force on Force demopelit. Nopat ja taktiikka ry ja War Head tiimi järjestävät yhdessä Force on Force demo-/osallistumispelejä lauantaina ja sunnuntaina Ropeconissa. Pääset kokeilemaan uutta minatyyripeliä hienosti maalatuilla figuilla ja loistavalla pelipöydällä!

Force on Force on Ambush Alley gamesin ja Osprey publishingin yhdessä tekemän miniatyyripeli, joka mallintaa modernia pienten osastojen tulitaistelua mainiolla tavalla. Pelin mekaniikka on yksinkertainen ja samalla varsin toimiva, ja samasta syystä nopea oppia. Pelissä tapahtuu kaiken aikaa ja siinä ei tarvitse odotella oman vuoron päättymistä, vaan kesken toisen pelaajan vuoron voi toimia, jos onnistuu.

Pelin on tarina tai skenariopohjainen, jolloin siinä ei ole armeijalistoja eikä edes tasaväkisiä joukkoja, ja Ropeconin demopeleissä osallistujat pelaavat pelin skenarion mekaniikkaa vastaan, josta vastaavat pelin overlordit (järjestäjät). Näin syntyy herkullinen tilanne, jossa pelaajat kamppailevat pelin skenarion satunnaismekaniikkaa ja overlordien pelitaitoa sekä aikaa vastaan. Tehtävän osallistujilla on pelastaa kaksi siviiliä sotatoimialueelta, joka vilisee aseistettuja kapinallisia. Tule kokeilemaan onnistutko johtamaan oman jalkaväkiryhmäsi voittoon!

Ropeconissa lauantaina klo 10.00 - 18.00 ja sunnuntaina 10.00 - 14.00, paikalla pelipödät, maastot, miniatyyrit ja kalusto. Homma on helppoa, tulet paikalle ja osallistut peliin!

Osallistujana johdat jalkaväen ryhmää tai pienempää tuliryhmää.  Näillä ryhmillä on tehtävänään pelastaa kaksi siviiliä sodan ja kapinallisten hampaista.
Tueksesi sattaa ilmoittautua ryhmä erikoisjoukkojen huippusotilaita.
Saatat myös saada tueksesi sotakalustoa!
Mutta kuitenkin pääosa vastuusta on jalkaväen harteilla!
Peliin osallistuneet saavat kaulaansa tuntolevyn, niin kauan kun tavaraa riittää!
Ropeconissa nähdään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti