keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Project Z - Eternal life

Pienenä välipalana loman alussa tein ystäväni ja kolleega -blogaaja Warheadin inspiroimana ensimmäisen setin zombeja! Nämä ovat geneerisiä epäkuolleita ja ajattelin itse käyttää niitä syksyn aikana Force on Force peleissä, joihin joihinkin heitän ihan huvikseni Halloween kierteen :-).

Figut ovat yhdistelmä Warlordin - erittäin monikäyttöisiä - commandoja ja Manticin zombeja. Nämä kummajaiset mallintavat kuolleita solttuja, jotka syystä tai toisesta ovat palanneet taistelutantereelle.

Kuvat ovat vielä hieman VIP -tilassa ja niihin tulee vielä säistäminen TAmiyan puutereilla ja lakka pintaan.

Tässä muutama kuva hordesta...

Coming to get you!
Smells like human...
Single minded mindless!

Joudun tekemään näitä vielä koko joukon, niin saadaan kunnon paine solttupojille moderneine aseineen. Pohdin myös hieman ilkeäää osumissääntöä, koska zombihan kaatuu vain pääosumasta, heh heh...


2 kommenttia:

  1. Oho! Todella makeita! Zombikitit on kyllä erittäin miellyttäviä työstää, varsinkin päät ja asennot ovat eri ilmeikkäitä.

    Ehkä yhdistetään voimamme jossain zombi-apocalypse-pelissä pahiksien roolissa. ;)

    VastaaPoista
  2. On se, markkinoiden parhaita zomppareita ehdottomasti, ja juurikin pääton mainioita. Ajattelin syksyn aikana panna SpecOps kaverit vähän erikoisempaan tehtävään, hieman leffatyyliin ;-) ja siinä tarvitsee jonkin verran noita horjujia, joten siinäkin voisi yhdistää voimat. Saat tietenkin pelata Black Ops tiimillä :-)

    VastaaPoista