torstai 26. heinäkuuta 2012

Ropecon 2012 - täällä ja nyt!

Huomenna se sitten alkaa! Ropecon 2012 ja kahden päivän pelaaminen ja kelaaminen. Lauantaina melkein koko päivä ja sunnuntaina lyhyempi setti Force on Force pelejä. Olemme kyllä paikalla peliaikojen ulkopuolellakin, mutta silloin katselemme ympärille ja tutustumme muiden peleihin, mutta silloinkin voi jutella asiasta.

Kahden päivän aikana Nopat ja taktiikka ry:n Modern Operators pelauttaa yhdessa Warheadin kanssa osallistumispelejä, joihin voi kerrallaan osallistua kahdesta neljään pelaajaa. Jos et mahdu heti heittämään nopaa, voit seurata peliä selostuksen kera ja osallistua seuraavaan peliin hyvin valmistautuneena.

Warheadin kaverit ovat tehneet hyvää työtä valmisteluissa, esimerkiksi viereinen banneri on heidän työtään, mainio eikö vain! Tämä lisäksi peliosastollamme on paljon erilaista moderniin figupelaamiseen liittyvää materiaalia ja katsottavaa.

Sijaitsemme mainiosti heti portaiden päässä figukerroksen aulassa, ja pöytämme löytyy helposti, heti kun astut toiseen kerrokseen. Kartassa olemme pöytä kahdeksan.Tervetuloa tutustumaan uuteen peliin ja kokeilemaan sen pelaamista. Warhead ja Nopat ja taktiikka ry:n spektaakkeli odottaa!

2 kommenttia:

  1. Meh tuo pelkkä kartta jo onnistui antamaan Ropeconin tarjonnasta paljon mielenkiintoisemman kuvan, kuin mitä itse tapahtuman sivujen ohjelmiston selaaminen. Jotenkin sitä kautta täysin missannut, että pelkkiä figupelejäkin olisi noin paljon. Aijai no toivottavasti FoF:ia nähdään siellä jatkossakin, sillä tänä vuonna taitaa nyt valitettavasti jäädä tapahtuma välistä :p

    VastaaPoista
  2. Nyt ainakin tuntuu, että seuraavassa mennään myös FoF:ia ja Afrikka - teemalla ja vaikka vielä lisäksi zombie -pelt rinnalla :-)

    VastaaPoista