sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Ambush Zombie - uusia pelejä tulossa

Force on Force modernien skirmis -pelien rinnalle on vihdoin tulossa pieni lisä, Ambush Zombie! Peli, joka hyödyntää Force on Force pelin sääntöjä lähes yksi yhteen, paitsi että tässä on mukana muutamia teemaan sopivia lisäsääntöjä, kuten haavoittuneiden infektiomahdollisuus - muuttuvat zombeiksi - ja koko pelin ajan lisääntyvä stressi, joka vaikeuttaa tehokasta toimintaa. Molemmat pelit ovat mainion Anbush Alley Gamesin tuotantoa.

Nyt alkaa vihdoin olla kasassa melko lailla Zombeja ja ghouleja (Manticin) ja erilaisia selviytyjiä, jotta saadaan pelit aikaan. Tässä muutama maistiainen valmistineista figuista. Ihmiset ovat Hasslefree minaturesin ja Zombit Manticin.

Selvityjät tukalassa tilanteessa...
Aim for the head!
Zombi horde.
Bring it on!
Grant ja McKenzie.
Ajattelin sitoa viime vuonna pelatun Force on Force Alpha Sieraa -kampanjan tähän Zombi -peliin, jollain juonellisella kierteellä, saas nähdä onnistuuko. Ajatus on se, että aika ajoin pelaajat saavat kokeilla omilla joukoillaan onneaan Zombi -tehävissä :) Lisää tarinaa tulossa ensimmäisen tutustumispelin jälkeen, joka on Noppakerholla 26.1. Palataan asiaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti