torstai 10. tammikuuta 2013

Ensimmäinen vuosi - paljon uutta ja jotain vanhaa

Noin vuosi sitten aloitin tämän blogin muutaman kaverin esimerkin innoittamana. Silloin ideana oli aloittaa eräänlaisen figu-/pelaamisharrastuksen päiväkirjan pitäminen, ja sellainenhan siitä muotoutuikin, olen siis saavuttanut jonkinlaisen tavoitteen :). Itse asiassa näin vuoden jälkeen on hauska katsella taaksepäin, mitä kaikkea tuli tällä harrasterintamalla tehtyä.

Vuoden 2012 alku meni tiiviisti, jo edellisenä vuonna alkaneen uuden Force on Force pelin merkeissä, jota sitten pelattiinkin aktiivisesti koko vuosi. Tämän pelin myötä tutustuin Warheadin luoviin kavereihin, jotka innostuivat modernista sotapelaamisesta aika lailla, ja se näkyy mainiosti heidän ammattimaisessa blogissaan.

Force on Force pelaamiseen liittyi muutamia vuoden ehdottomia kohokohtia, kuten viikonlopun demopelisessiot Tampereen taktiikkapelaajien eksentristen pelien viikonlopussa kesäkuussa. Samoin kesään liittyi huippuhieno Force on Force pelin pelauttaminen Ropeconissa  yhdessä Warheadin kavereiden kanssa. Siellä kymmenet uudet pelaajat kokeilivat peliä, ja joitakin taisi jäädä koukuun. Lisäksi syksyllä pyöritin Force on Force kampanjaa Noppakerholla. 


Vuoteen liittyi myös suomen suurimman WH 40000 Apocalypse pelin suunnittelua ja pelaaminen Noppakerholla yhdessä kerhon 40K aktiivien kanssa. Peli oli massiivinen mättö, jossa pelin koko oli ei vähempää kuin 100 000 pistettä! Satoja figuja ja tankkeja ja monstereita; noppia, pitsaa, colaa ja hikeä, siis hauskaa!

Näitä Apocalypse -pelejä tuli vuonna 2012 pelattua kaikkiaan kolme, ja itse asiassa niistä muodostui Noppakerholle eräänainen tuore perinne, jonka mukaan Apocalypse kuuluu jokaiseen kevät- ja syyskauteen.

Lisäksi mainiota oli vanhojen Napoleonic figujen käyttöönotto Black Powder pelin myötä, ja samalla sceneen ilmestyi myös Hail Ceasar.

Kaiken kaikkiaa aktiivinen pelivuosi, niin rakentelun, maalauksen kuin pelaamisen sarallakin.

Vuonna 2013 horisointissa siintää lisää Force on Force kampanjaa ja uusi tulokas Ambush Zombie, molemmat Ambush Alley gamesin hienoja nopean toiminnan skirmish -pelejä.

Kohti uutta vuotta ja samalla, ellei paremmalla vauhdilla!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti