torstai 25. huhtikuuta 2013

Kohti Model Expoa

Olemme tulevana viikonloppuna Model Expossa Noppakerhon herrasmiesten kanssa esittelemässä pääkaupunkiseudun parhaan miniatyyripelikerhon toimintaa ja figupelaamisen mielenkiintoista maailmaa. Itselläni teemana on Force on Force peli, eikä vähiten siksi, että Ambush Alley Games myönsi minulle Pointmanin tärkeän roolin vuoden alussa. Siksi siis Force on Force!

Koska halusin kompaktin pelin ja pienen pelipöydän, niin poimin uudesta Classified skenariokirjasta "warehouse battle" skenun. Ja tietenkin sitä varten piti rakentaa dedikoitu pelipöytä, joka on kokonaan sisätilaa. Joten pari viikkoa sitten aloitin kapalevyarkkitehtuuria mukailevan rakennushankkeen, jonka aikana tein 2x2 jalkaa olevan varasto/toimisto/laboratorio -kompleksin. Koko rakennus koostuu neljästä yhden neliöjalan moduulista; labra, varasto, toimisto ja asuinsiipi. Rakennuksen osia voi myös käyttää erillisinä rakennuksina tai yhdistää suureksi kompleksiksi. Nyt hanke on maalissa, ja rakennus on valmis Expoon ja myöhemmin tänä kesänä Ropeconiin, jossa jatkamme Fof demotusta viimevuoden malliin.

Tässä kuvia uudesta kompleksista ja treenipeleistä viikolta.

Modulaarinen rakennuskompleksi rakennusvaiheen lopussa ennen säistämistä.
Ja säistämisen (sotkemisen) jälkeen 
Puhdas ja sinilattiainen labra/leikkaussaliosasto. 
Sama paikka hieman synkemmässä vormussa.
Varastomies hommissa tyhjässä varastossa.
Menisitkö sinä tästä ovesta?
Treenitaistelu menossa.
Vastarinamiehet käytävällä.
Tulitaistelua sisällä.
Labran käytävää.
D-pojat treenaavat rynnäkköä labraan.
Stacking on the door.
Kaikki valmista ja lauantaina homma alkaa! Kohti Expoa...

2 kommenttia:

  1. Great work! I especially like the signs.
    Looking forward to seeing some room clearing soon...

    VastaaPoista
  2. Thanks, you will, we've been running "indoors" fighting this month. It's actually great and bit different way to play FoF.

    VastaaPoista